Bredbånd 10 Mbit

bredbånd 10 mbitNår man skal investere i bredbånd, kan det også være svært at finde ud af, hvor mange Mbit man skal investere i. Skal det være 10 eller 20 Mbit? I denne artikel kan du læse, hvornår 10 Mbit er et godt valg.

10 Mbit er for mange en fin hastighed. Har du i hjemmet blot en enkelt pc på internettet adgangen, kan den uden problemer streame serier, film og musik. Du kan endda streame i HD. Skal du lave praktiske ting som at tjekke mail, netbank eller måske surfe lidt rundt, så er denne hastighed rigtig fin.

I de fleste tilfælde vil 10 Mbit bredbånd også være tilstrækkeligt for 2 computere. Der kan dog forekomme en langsommere hastighed, hvis den ene pc streamer eller er i gang med en større download. 10 Mbit bredbånd er dog tilstrækkeligt for langt de fleste med 2 computere, med mindre i bruger internettet rigtig meget til eksempelvis streaming og spil.

Man kan sige, at 10 Mbit bredbånd er godt til den mindre familie, der ikke laver ting på internettet, der virkelig udfordrer forbindelsen. Her tænker vi på streaming og lignende. Gør i det skal i op i en hurtigere forbindelse. Uploader i meget indhold til internettet i form af billeder, video og så videre, så skal i huske også at tjekke uploadhastigheden. Er du almindelig bruger af internettet, behøver du sandsynligvis ikke at tænke over dette.

Priser på bredbånd 10 Mbit

Priserne på bredbånd 10 Mbit er for de fleste til at betale. Det koster i omegnen af 200 kroner, selvfølgelig alt afhængig af hvilken udbyder, du vælger.

Ser man på prisforskellen mellem 10 og 20 Mbit, så er der heller ikke den store forskel. Du vil ofte opleve, at du faktisk får langt flere Mbit for dine penge, hvis du går fra 10 til 20 Mbit. Der er flere og flere udbydere, der tilbyder de højere hastigheder, og derfor er der også et rigtig fint produktudvalg på de højere hastigheder. Tvivler du på at 10 Mbit ikke er nok til dig, så kan det altså være en god idé at opgradere hastigheden til 20 Mbit.

Vi har hos Gobredbaand.dk lavet en prisoversigt, så du nemt kan finde det billigste bredbånd.

Sammenlign priser på Bredbånd

Hvornår er 10 Mbit ikke nok?

Selvom bredbånd på 10 Mbit er en rigtig god forbindelse for de fleste, kan det også blive for lidt, hvis du eksempelvis spiller meget krævende spil eller streamer mange HD film. Det samme gør sig gældende, hvis i er flere, der gerne vil streame samtidig i en høj kvalitet. Det behøver ikke kun at være ved film, det kan også være, hvis i er flere, der downloader en stor fil. Her kan det være en idé at gå op i bredbånd 20 Mbit. Bredbånd med 10 Mbit kan godt komme med en svag upload hastighed, hvilket også kan gøre det vanskeligt at gennemføre videosamtaler på for eksempel Skype. Gør man det ofte, bør man derfor kigge godt på uploadhastigheden.