Bredbånd 100 Mbit

bredbånd 100 mbitDet kan være svært at finde rundt i, hvor mange Mbit bredbånd, man har brug for. Derfor har vi i her hos Gobredbaand.dk beskrevet, hvornår de forskellige hastigheder er gode for dig.

Bredbånd 100 Mbit er en virkelig hurtig forbindelse, som de færreste har et behov for. Derfor er den også sjældent anbefalet til privatpersoner, familier og så videre. Det er en forbindelse, der ofte bruges af virksomheder, hvor der er et behov for, at der er mange online på samme tid. Har du som privat dog et stort forbrug af nettet, eller hvis i er mange online samtidig, er denne forbindelse også rigtig god. Det er dog de færreste, der har et forbrug af denne størrelse og har behovet for 100 mbit. Derfor bør du sikre dig, at det er den forbindelse, da du ellers risikerer at komme til at betale for noget, som du ikke bruger. Dette umiddelbart den hurtigste forbindelse for private personer.

100 Mbit er en meget hurtig forbindelse, hvorfor det også kun er en mulighed at få denne gennem din udbyder af kabel-tv eller fibernet. Har du ikke det, skal skal du derfor skifte din nuværende forbindelse ud, hvis du stadig ønsker 100 mbit bredbånd. I og med at det kræver enten signal via kabel-tv eller fibernet, er det derfor heller ikke i alle byer, det er muligt at få 100 mbit. Det er i de områder, hvor det ikke er muligt at få en fibernetforbindelse. Det vil ofte være i udkantsområderne, hvor signalet ikke er på niveau med det signal, der er i de større byer i Danmark. Er det muligt for dig at få 100 mbit bredbånd og gerne vil have det bedste ud af din forbindelse, så skal du tilslutte kabel frem for WiFi. Årsagen til, at du skal gøre dette, er fordi, at noget af forbindelsen går tabt, når man tilslutter WiFi.

Når du skal investere i denne type af bredbånd, skal du være opmærksom på, at omkostningerne for etableringen vil være højere, end hvis du skulle have en forbindelse med lavere hastighed.

Hvornår bør jeg vælge 100 mbit?

Som vi allerede har været lidt inde på, så vil 100 mbit primært gøre sig gavn i virksomheder, hvor der skal være mange mennesker på internettet på samme tid. Det er dog også muligt som privat at få denne forbindelse. Det er en forbindelse, der gør alt muligt. Som for eksempel at downloade meget store filer, høre musik og streamer film i den bedste kvalitet samt surfe på nettet uden problemer. Faktisk så tillader denne forbindelse stort set alt, og i kan også være mange på samtidig. Det er der dog også lavere forbindelser, der kan klare, og derfor anbefaler vi altid, at du tjekker op på dette.

Downloader du derfor meget i din fritid eller på din arbejdsplads, så kan 100 mbit godt være en fin mulighed for dig, hvis du er villig til at ofre, hvad denne “superforbindelse” koster.

100 mbit er ikke for alle

100 mbit bredbånd er en virkelig kraftig forbindelse, og det er derfor de færreste, der har et reelt behov for denne. Det kan selvfølgelig være lækkert at have, men lavere forbindelser kan dække de flestes behov, og du skal derfor ikke betale for noget, som du ikke bruger. Derfor er denne forbindelse ofte ikke for private men derimod for virksomheder. Gør du ikke så meget brug af internettet, vil 100 mbit slet ikke være det rigtige for dig. Der findes lavere forbindelser, der kan sagtens kan dække de flestes behov. Tjek derfor altid dit forbrug, inden du investerer i en bredbåndsforbindelse.

Hvad koster 100 mbit?

Jo højere forbindelse man har, jo højere vil prisen også ofte være. Derfor er 100 mbit også i den høje pris ende, og det er derfor heller ikke alle udbydere, der tilbyder denne hastighed. Priserne på denne forbindelse ligger ofte på mellem 199kr og så op til 299kr. Det afhænger meget af, hvilken udbyder du vælger. Vi har her hos Gobredbaand.dk lavet en nem og overskuelig oversigt over de forskellige udbydere og abonnementer på bredbånd. Klik på knappen neden for og kom videre til vores oversigt, hvor du kan finde din nye bredbåndsforbindelse.

   Sammenlign bredbånd