Fullrate bredbånd

Her kan du sammenligne priser på Fullrate bredbånd

Fullrate er en af de mest populære bredbåndsudbydere i Danmark. De brander sig selv med, at de er en lavpris bredbåndsudbyder, og de er da også nogle af de billigste i Danmark. De er i hvert fald billige, når det kommer til de små bredbåndspakker. Lige så snart vi bevæger os op til de lidt større pakker, så er de faktisk ikke specielt billige mere. Til gengæld har de et fremragende netværk i hele landet, da de i 2009 blev købt af TDC og senere fusioneret med M1. Derfor skal du altså ikke være nervøs for din forbindelse, i hvert fald slet ikke når du bor i de større byer.

Muligheder med Fullrate

Med Fullrate bredbånd får glimrende muligheder for at få en stærk internet forbindelse! De har nemlig super gode download og upload på deres bredbånd, så det er i hvert fald ikke det, som du skal bekymre dig om! Hvis vi starter med at kigge på det abonnement til den laveste pris, så kan du nemlig se du får en hastighed på 10 Mbit download. Det er fint til dig, som ikke har de helt store forventninger til dit internet. Det kan sagtens bruges, hvis du bare er en enkelt eller to personer, som bruger internettet primært til at surfe rundt og søge information. Hvis du gamer eller i er en familie, bør i overveje at gå et eller to steps op på Fullrate bredbåndsabonnement stigen. Her finder i nemlig download hastigheder med helt op til 40Mbit for kun 249 kroner om måneden. Det er faktisk en af de bedste priser, som man har set på bredbånd i længere tid. Pakken med 25 Mbit er umiddelbart den der er mindst relevant, da den har en oprettelse på hele 398 kroner, hvilket er ret meget.

Med Fullrate bredbånd får du:

  • Gratis oprettelse på de billigste abonnementer
  • 6 måneders binding
  • Bredbånd via telefonstik
  • Lån af router
  • 4G hastighed

Bredbånd hos Fullrate har derfor nogle ganske glimrende priser, taget andre bredbåndsudbydere i betragtning. Derfor bør du vælge Fullrate hvis du er på udkig efter et bredbånd, som er billigt og har en rigtig god funktion. Det var også det, som de gik efter, da Fullrate i år 2006 startede med at give danskerne rigtig god bredbånd.

 

Dette skal du vide, inden du vælger Fullrate bredbånd

Inden du har besluttet dig fuldt og fast på Fullrate bredbånd, er der lige noget, som du bør undersøge. Først og fremmest skal du lige tjekke, hvad de nuværende forbrug er. Det kan du se hos din nuværende bredbåndsudbyder. Her efter skal du tænke over, hvor mange i er, som skal være på internettet samtidigt. Jo flere, jo mere bredbånd får du behov for. Derudover er det super vigtigt, at du husker at tænke i, hvor meget du skal uploade. For faktisk er upload hastigheden på de mindre abonnementer ikke noget særligt, derfor kan det være relevant for dig, måske at gå lidt op af stigen af abonnementer og vælge et af de dyrere.

Fullrate score 6/10 på Trustpilot

Fullrate har en overvejende god score på Trustpilot. Det er ganske normalt for de store virksomheder, at have en Trustpilot score som ligger under 7. Derfor kan det være en god ting, at gå ind og gennemlæse kommentarerne. Det giver dig nemlig muligheden for, at se om det er det produkt, som du har i sinde at anskaffe dig, som er blevet anmeldt negativt. Desuden kan en Trustpilot score også give dig et godt indblik i, hvordan det generelt går i virksomheden, og hvordan de behandler deres kunder.