Kviknet bredbånd

Her kan du sammenligne priser på Kviknet bredbånd

 

Derfor skal du vælge kviknet bredbånd

Der er mange grunde til at vælge Kviknet bredbånd, men deres navn siger sådan set det meste. For Kviknet er nogle af dem, som tilbyder det hurtigste bredbånd på det danske marked. Dermed også sagt at de er relativt nye, og derfor kender du måske ikke så meget til dem. Kviknet er tilhørende den virksomhed, som hedder Netaccount. Det er Netaccount, som har startet Kviknet, og dermed er det ikke en købt virksomhed, som man ellers ofte ser inden for bredbånd og mobiltelefoni.

Kviknet begyndte at levere fibernet til danskerne allerede fra 1. januar, hvor de hurtigt blev et hit i diverse boligforeninger. Desuden har de siden da udvidet en hel del inde for netop fibernet, og det betyder altså, at de er nogle af de førende både prismæssigt men også hastighedsmæssigt, når det kommer til fibernet. Det har de valgt at tage med sig til bredbånd, og det er netop derfor, at du læser om dem lige nu! Hvis du er mere nysgerrig på kviknet og deres bredbånd, bør du fortsat læse med. Hvis du er klar til at bestille, skal du blot vælge det abonnement i tabellen ovenfor, som du synes passer til dit behov.

Fordelene ved Kviknet

Der er en række fordele ved Kviknet. Nogle af de fordele som bliver fremhævet mest ved Kviknet er deres fremragende priser. De placerer sig således i den laveste ende af bredbåndspriser i Danmark. Det er netop derfor, at bredbånd hos Kviknet er så populært. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du skal have en router, som er krævet, hvis i er flere, som skal være på på samme tid, skal du betale for det. Det er et engangsbeløb, og det betegnes således som, at du låner routeren, til du stopper som kunde.

  • Høj download hastighed fra 199 kroner om måneden
  • Ingen oprettelsesgebyr
  • 6 måneders binding
  • Høj upload hastighed ved højeste abonnement

Dette skal du tænke over inden du vælger bredbånd hos Kviknet

kviknet bredbåndFørste og fremmest kan det være relevant for dig at kigge på anmeldelserne af Kviknet på Trustpilot. På den måde kan du nemlig, hvad andre mener om deres bredbånd. Det kan hjælpe dig til din endelig beslutning, om du skal have bredbånd hos dem. Det er en klar fordel, at gøre det på den måde, for så kan du også se, hvordan de generelt behandler deres kunder. Det giver dig et godt indblik i, om det er noget, som du har lyst til at prøve. Der er jo netop en bindingsperiode på 6 måneder, og derfor skulle du jo helst vælge rigtigt.

Kviknet score 8,6/10 på Trustpilot

Kviknet scorer som virksomhed hele 8,6 i score på Trustpilot. Det er virkelig imponerende, og det er sjældent at man ser bredbåndsudbydere, som får så god rating. Blandt de gode anmeldelser lyder det på super kundeservice og et rigtig godt produkt. Desuden er det også det, som afgøre det for rigtigt mange mennesker, og derfor er Kviknet tilsyneladende et af danskernes foretrukne bredbånd.

Vi håber, du blev klogere på Kviknet bredbånd.