Bredbånd priser

Her kan du nemt og hurtigt sammenligner bredbåndspriser samt specifikationer hos de forskellige udbydere. Finder du et abonnement, du gerne vil bestille, skal du klikke på den grønne knap ”Bestil nu!”. Du vil nu blive sendt videre til udbyderen, hvor du kan bestille.

Bredbånd priser – spar penge på bredbånd

bredbånd priserBredbånd er et marked med rigtig høj konkurrence, og det betyder, at der er rigtig høj konkurrence på prisen, og derfor giver det rigtig god mening at gå efter prisen, når du vælger bredbånd. Uanset hvilken udbyder du vælger, vil eksempelvis 50 mbit altid være det samme, og derfor giver god mening at kigge efter det billigste abonnement.

Dog er der en række andre faktorer, som du også bør overveje, når du skal finde dit nye abonnement. Dette gælder blandt andet binding og support. Skulle uheldet være ude, er det altid rart med en god support, der kan hjælpe med at løse problemet. Bredbånd er oplagt at spare på, da det er en abonnementsservice, og der kan være rigtig mange penge at spare årligt ved at undersøge markedet. Vi har gjort alt benarbejdet for dig, og ovenfor kan du sammenligne priser og specifikationer uden at skulle besøge hver udbyders hjemmeside en efter en.

Det er altid en god ide at starte lavt, da det er hos de fleste udbydere er gratis opgradere til en hurtigere forbindelse. Omvendt koster det penge at gå ned til en langsommere forbindelse.

Få overblik over bredbånd priser

For mange er det at vælge det rette produkt samt finde priser på bredbånd lidt af en jungle. Det ender faktisk bare med, at mange vælger det første og det bedste eller det vennerne har. Men det er ikke altid det billigste, og derfor har vi lavet det nemt for dig at sammenligne og finde det billigste ovenfor. Du sparer altså tid, og det er endnu nemmere og hurtigere at finde det helt rette abonnement for dig.

Når du skal vælge det helt rigtige bredbånd er der en række faktorer, du skal overveje. Først og fremmest er vigtigt at vælge ud fra, hvor mange i er i husstanden, samt hvor mange enheder i har på internettet af gangen. Det er ikke unormalt at hjem har flere pc’er, tablets og mobiltelefoner, der alle sammen skal være online samtidig. Det har indflydelse på, hvor høj en hastighed, du har brug for.

Ydermere er det værd at overveje følgende ting:

– Hvor meget bruger du sociale medier som Facebook, Linkedin, Twitter og Instagram?
– Streamer du mange film på for eksempel Netflix eller Viaplay?
– Streamer du meget musik på tjenester som Spotify og Apple Music?
– Downloader du mange programmer?
– Spiller du spil online?
– Har du behov for at kunne uploade ting hurtigt til internettet?

Alle de ovenstående ting er gode at overveje, inden du beslutter dig for, hvilket bredbånd, du vil investere i.

Hvor mange mbit har jeg brug for?

10mbit
Er perfekt for den mindre familie med et lavt forbrug. Det kan også være godt til en person, hvis du er meget på internettet. Generelt egner det sig til at tjekke emails samt nyheder. Streamer du mange film og musik, vil kvaliteten hurtigt dale og dataen vil blive brugt.

10-50 mbit
Ideelt til familie, der er meget online og som har flere forskellige enheder i brug samtidig. Er i meget online skal i nærmere vælge en forbindelse nær 50 mbit end 10 mbit.

100mbit
En rigtig fin forbindelse for kontorer og bofællesskaber, hvor det er et krav at flere kan være online på samme tid. Der er rig mulighed for at flere kan downloade samtidig samt sende emails og så videre.

Hvad er forskellen på upload og download?

Upload
Upload betyder, når du skal lægge ting op internettet. Det kan for eksempel være en film på YouTube eller indhold på en hjemmeside. Jo flere mbit du har, jo hurtigere går det.

Download
Download betyder, når du skal hente indhold og filer. Det kan være film, musik og så videre. Jo flere mbit du har, jo hurtigere vil det gå, og jo bedre ved kvaliteten blive ved for eksempel film.