Telenor bredbånd

Her kan du sammenligne priser på Telenor bredbånd

Fordelen ved Telenor bredbånd

I  vores oversigt har du muligheden for at sammenligne Telenor bredbåndspriser. Vi har forsøgt at gøre det så overskueligt som overhovedet muligt. Derudover er det også en mulighed for dig, at læse mere om diverse Telenor bredbånd, hvis du læser med nedenfor. Vi håber, at du bliver klogere på Telenor bredbånd, når du har læst denne side.

Der er visse fordele, ved at vælge Telenor bredbånd. Telenor er nemlig et kæmpe firma, og derfor har de et super stærkt netværk i hele Danmark. Desuden betyder det også, at de har muligheden for at give dig lidt ekstra, hvis du bliver kunde hos dem. For eksempel kan du med et af bredbåndsabonnementerne få 2 gange gratis mobilabonnement oven i købet. Det er ting som disse, der virkelig gør, at Telenor viser hvor store de er, og hvor meget de kan slippe af sted med, som mange af konkurrenterne ikke kan.

Mulighederne med Telenor er mange

Hvis du går og overvejer at skifte til Telenor bredbånd, kan vi helt sikkert anbefale dig at gøre det. Før du gør det, skal du dog lige læse med nedenfor. Det kan nemlig have betydning for dit valg i sidste ende. Hvis du vil have en bredbåndsudbyder, som kan tilbyde dig, at have flere abonnementer hos dem, er Telenor det perfekte valg for dig. Du har nemlig muligheden for at have både mobilabonnement og TV hos Telenor. Desuden kan du få fede rabatter på dit bredbånd, hvis du har det hele samlet hos dem.

Telenor er bredbånd for hele familien!

Telenor satser meget på at hele familier skal have deres abonnementer hos dem. Derfor kan du selvfølgelig med fordel få bredbånd hos Telenor, som hele familien kan benytte sig af. Det betyder blandt andet at du får download speed, som er helt i toppen. Det er simpelthen fordi, at hvis i er mange på internettet af gangen, bliver i nødt til at have en høj download speed for at det hele kan løbe rundt. Derudover får i også gode upload speed, og det kan være en fordel, hvis i er mange som arbejder på internettet af gangen. Det kan Telenor bredbånd tilbyde dig, og derfor bør du som familie vælge Telenor bredbånd!

  • Priser fra 149 kroner
  • Oprettelse på 99 kroner
  • Høj download hastighed fra selv de mindste abonnementer
  • God upload hastighed ved større abonnementer

telenor bredbåndInden du vælger Telenor bredbånd

Inden du vælger Telenor bredbånd, er der lige nogle ting, som du skal være opmærksom på. For faktisk kan Telenor somme tider være et ret dårligt valg. Sådan lyder det i hvert fald, hvis man spørger Trustpilot og dermed Telenors nuværende/gamle kunder.

Telenor får en score på 2,9/10 på Trustpilot

Telenor har en af de absolut dårligste score, når det kommer til Trustpilot anmeldelser. Blandt alle de dårlige anmeldelser lyder det på gebyrer, som der ikke har været oplyst. Derudover lyder det på et dårligt produkt og utroligt lange ventetider. Dertil er der ringe kundeservice, og det er faktisk som om, at det aldrig rigtigt stopper. I og med at Telenor tilbyder mange forskellige produkter, kan det være relevant for dig, at kigge de forskellige produkter igennem. I og med at det er Telenor bredbånd, bør du kigge efter anmeldelser på det givne produkt.