Bredbånd med TV

bredbaand-med-tvLeder du efter bredbånd med TV? Så er du havnet det helt rette sted. Her på siden får du nemlig information omkring, hvad det vil sige at modtage sit bredbånd gennem sit TV kabel. Du får også information omkring hvilke fordele og ulemper, der er ved dette. Alt dette kan du læse nedenfor.

Fordele ved bredbånd med TV pakke

Det er efterhånden blevet end mere og almindelig ting at få bredbånd med sin TV pakke, og det er noget, som især udbyderne af fiberbredbånd satser meget på. Det er en rigtig god måde for selskaberne at få mere loyale kunder og samtidig øge omsætningen, da kunden jo både skal betale for bredbånd og tv pakke. Dog er der også nogle klare fordele ved at samle begge ting samme sted som kunde.

Dels er det lettere administrativt, da du kun skal tage stilling til en regning. Samtidig kan du også spare mange penge ved dette. Flere og flere udbydere af bredbånd tilbyder nemlig en rigtig lav og fordelagtig pris, hvis du både samler din tv pakke og dit bredbånd ved dem. Vælger du eksempelvis også at have dit mobilabonnement ved udbyderen, kan der være endnu flere penge at spare, og derfor er dette helt klart værd at overveje.

TV gennem fiber

Udbyderne af fibernet anbefaler i høj grad også på TV pakker, og det betyder også, at pakkerne ligner meget dem, man kan få ved kabel-tv. Der er også udbydere, hvor der ikke er bestemt kanaler, der er med, som mange ønsker at kunne se, når de bestiller bredbånd med TV pakke. Der er dog ofte flere forskellige pakker at vælge mellem, hvis du vælger TV gennem fiber. Der er som regel også bedre mulighed for at styre, hvilke kanaler du helst vil se.

Der er dog også ulemper ved denne form for TV, da det ofte er svært at få de helt brede pakker, der eksempelvis fokuserer meget på sport, reality eller film. Er de kanaler, som du ønsker at se ikke med i det bredbånd med tv pakke, som du kigger på, kan du med fordel supplere op med en relevant streamingtjeneste, hvor du kan få tilfredsstillet dine behov.

Som oftest kommer signalet gennem en boks, der sluttes til dit TV. Normalt koster dette ekstra, men der er også nogle selskaber, der giver denne med gratis, hvis du for eksempel binder dig i en periode på 6 måneder. Mange er af den opfattelse, at dit TV vil tage hastighed fra dit bredbånd, men sådan er det ikke. Bemærk at du som regel skal have flere bokse, hvis du ønsker at kunne se TV på flere fjernsyn. Flere og flere udbydere er begyndt at have deres egen streaming service, og derfor vil denne ofte være inkluderet, hvis du bestiller bredbånd og TV sammen.

TV via traditionelt bredbånd

Det er også muligt at få TV gennem traditionelt bredbånd, der kommer telefonstikket. Dette kaldes for ASDL bredbånd – eller bredbånd gennem kobberkabler.

Det er som udgangspunkt en udbyder, der tilbyder netværk til kobberbredbånd i Danmark. Det er YouSee. De dækker et stort område i Danmark, og derfor behøver du ikke at forholde dig så meget til, hvor du er bosat, medmindre du bor i et meget udkantsområde. Når du vælger TV gennem traditionelt bredbånd, er pakkerne som regel lidt mere simple med et mindre udvalg i kanaler.

Du kan via nedenstående knap komme videre til vores oversigt over bredbånd. Stort set alle udbydere i oversigten tilbyder bredbånd og TV sammen.

Sammenlign bredbånd