YouSee bredbånd

Her på siden kan du sammenligne YouSee bredbånd.

 

Find dit YouSee bredbånd her

Her på Gobredbaand.dk har vi samlet YouSee bredbånd, så du nemt og overskueligt kan sammenligne priser og tekniske specifikationer, så du let kan finde det bredbåndsabonnement, der passer bedst til dig. I vores oversigt finder du alt den information, du har behov for, når du skal finde dit nye YouSee bredbånd. Vi oplyser i vores oversigt omkring pris, mindste pris, download, upload og meget mere. Vi ønsker at gøre det let for dig at finde det rette YouSee internet, og derfor har vi samlet alle de forskellige abonnementer i vores oversigt. Vi har nedenfor skrevet mere omkring YouSee, samt hvordan du finder det helt rette bredbånd.

Hvad siger YouSee’s kunder?

For at gøre det let for dig at finde ud af, om de nuværende kunder er tilfredse med YouSee, har vi gennemgået deres Trustpilot side, hvor kunder kan anmelde dem. YouSee modtager mange anmeldelser på Trustpilot, hvorfor det giver god mening at tjekke op på denne, inden du bestiller dit nye bredbånd. Det er dog altid vigtigt at holde se disse anmeldelser med fornuft, da det primært er utilfredse kunder, der anmelder.

Løber man igennem YouSees anmeldelser, får de en hel del kritik for deres kundeservice, ligesom svartiden også er lang. Der er også mange kunder, der har oplevet at få regninger, der ikke passer. Løber man anmeldelserne igennem, er der dog også en hel del kunder, der er glade for deres YouSee bredbånd, TV og mobil.

De forskellige YouSee bredbånd

yousee bredbåndYouSee har et stort udvalg i bredbånd, hvor deres forbindelser strækker sig fra 100 Mbit i download, og så op til 500 Mbit. Det er relativt meget, hvis man sammenligner med andre selskaber. Uploader du meget hos YouSee, vil du uden tvivl også kunne finde et abonnement, der passer til dit behov. Her strækker hastigheden sig nemlig fra 10 Mbit og op til 50 Mbit. Det er altså forholdsvist store abonnementer, der gør sig gældende hos YouSee. Det giver altså rigtig god mening at vælge dem, hvis I er en familie eller er flere, der skal være på internettet samtidig.

Noget du skal være opmærksom på ved YouSee er, at deres abonnementer kræver, at du også har TV hos dem. Du skal altså overveje, om du er villig til at flytte dit TV abonnement over ved dem, hvis du ønsker YouSee bredbånd. Som det er nu, bliver det dog fra november eller december 2016 muligt at bestille YouSee bredbånd, uden at en TV pakke hos dem er påkrævet. Neden for har vi samlet nogle af de vigtigste informationer omkring YouSee bredbånd. Værd at bemærke er også, at YouSee faktisk kun har 1 måneds binding. Her har flere bredbåndsudbydere op til 6 måneder. Finder du et billigere bredbånd, har du altså mulighed for at skifte abonnement efter kort tid.

  • 50-100 Mbit i download
  • 10-60 Mbit i upload
  • Adgang til C More Streaming
  • 1 måneds binding
  • Router følger med

Når du har fundet det YouSee bredbånd, der passer til dig og dine behov, kan du nemt og hurtigt gå videre til bestilling af dette via vores oversigt i toppen af denne side.