Drømmer du om en ny telefon?

Går du og drømmer om en ny telefon – måske fordi din egen er gået i stykker, er forældet, eller måske bare fordi du ønsker at prøve noget nyt? Der kan ligge mange grunde til, dog skal du være opmærksom på, at en ny telefon ikke er et impulskøb og derfor kræver grundig overvejelse inden du foretager købet. Hvis du ikke overvejer dit køb grundigt, kan du ende med at fortryde og dermed sælge den igen.

Hvilke præferencer har du til din nye telefon?

Der findes to dominerende styresystemer på markedet, Android og iOS. Android findes på rigtig mange mobiltelefoner, hvorimod iOS udelukkende findes på iPhones. Du skal vælge det styresystem som tiltaler dig mest, og ikke det som de andre siger er bedst. Derefter skal du kigge på hvilket mærke du ønsker. Ønsker du iOS styresystemet, er det en Apple telefon du skal have, men hvis du ønsker Android styresystemet, så er der et hav af forskellige mærker, du kan vælge imellem. Du skal også tage stilling til, hvilket design du ønsker dig. Lagerplads på telefonen er også vigtigt at overveje grundigt – hvis du downloader store spil og applikationer, downloader din musik, tager mange billeder og videoer, så skal du sørge for at have nok lagerplads på telefonen. Et minimum vil være 32 GB, men for mange er det slet ikke nok. Der findes derfor også 64 GB, 128 GB og 256 GB. Tager du mange billeder og går du meget op i kvaliteten af dem, så skal du gå efter de dyrere mobiler. Du kan eventuelt kigge på forskellige anmeldelser af mobiltelefonerne, for at finde den som tiltaler dig allermest på alle parametre.

Hvad har du råd til?

Prisen er som regel en afgørende faktor for, hvilken mobil du i sidste ende ender med at købe og tage med hjem. Jo nyere telefonen er, jo dyrere er den også. Du skal derfor kigge på, hvad du har råd til. Har du en opsparing, er du allerede på forkant, og behøves derfor ikke skulle spare lige så meget op. Opstil et budget for at få et overblik over, hvor mange penge du har tilbage, når alle udgifterne er betalt. Har du mulighed for at spare op til telefonen, så skal du helt sikkert gøre dette.

Få råd til din nye telefon!

Der er flere ting du kan gøre for at få råd til din nye mobiltelefon. Du kan først og fremmest sælge ud af dine ting, du ikke bruger længere. Dette kan dog godt tage lidt tid, da der ingen garanti er for, at du får tingene solgt. En anden mulighed er at låne penge akut uden afslag. Her kan du gå ind og researche på forskellige online låneudbydere, som tilbyder lån til forbrugere, heriblandt f.eks. KreditNU. Låneprocessen er nem, enkel og hurtig – og hvis du bliver godkendt, har du pengene på din konto indenfor kort tid. Til finansiering af din ny mobiltelefon.