Internet – find billig internet

Find billigt internet

For mange er det at finde det helt rigtige internet rigtig svært. Det kan virke uoverskueligt, og det er meget tidskrævende at sætte sig ind i priser og specifikationer. Derfor har vi hos Go’ Bredbånd gjort det nemt for dig at sammenligne priser, mbits og så videre. Tit ender det med, at folk vælger en udbyder de kender i forvejen eller måske den første og den bedste. Det er rigtig ærgerligt, for der kan nemlig være rigtig mange penge at spare årligt på internet.

Det er også rigtig vigtigt, at du vælger en forbindelse, der passer til dine behov. Der er her en række ting, du bør overveje, så du ikke vælger forgæves:

  • Bruger du meget tid på sociale medier som Facebook, Instagram og så videre?
  • Har du mange enheder koblet på dit internet?
  • Streamer du mange film og meget musik?
  • Hvor mange mennesker er i i husstanden?
  • Hvilken type internet, vil jeg gerne have? Fiber, antenne, kabel tv eller måske mobilt bredbånd?

Når du har tænkt over ovenstående, bliver det meget nemmere at finde det helt rette net. Det er altid en god ide at starte lidt lavt ud, da det som regel ikke koster nogen penge at opgradere. Derimod koster det på normalvis penge at nedgradere.

billigt internetHvilken internethastighed skal jeg vælge?

Nedenfor kan du få et overblik over, hvilken hastighed der er den ideelle for dig. Husk at det altid bedre kan betale sig at starte med den laveste hastighed, hvis du er i tvivl. Det koster nemlig i de fleste tilfælde ikke penge at opgradere. Det gør det derimod at nedgradere.

10 mbit
En fin forbindelse til den mindre familie, der ikke gør så meget brug af nettet – primært til at læse nyheder og tjekke email. Er du kun 1 bruger af internettet, kan du også streame film og musik, men din data vil i så fald hurtigt blive brugt op, og kvaliteten vil dale.

10-50 mbit
God for familien, der har behov for at have internet på flere forskellige enheder i form af mobiler, tablets og computere. Er i store forbrugere, skal i tættere på 50 mbit end på 10 mbit.

50 mbit
Godt til gameren, der spiller online spil eller store familier, der streamer mange film, meget musik, er aktive på de sociale medier og så videre.

100 mbit
Perfekt for kollektiver/bofællesskaber eller kontorer og andre virksomheder. Giver rig mulighed for at mange kan downloade på samme tid uden at kvaliteten daler.

Forskellige typer internet

Der findes forskellige typer internet, og vi beskriver her 4 af de mest populære.

Fiber internet
Fiber internet er den nyeste form for internet, og den er derfor ikke så udbredt endnu. Det er mest i de store byer, da det stadig ikke er tilgængeligt i nogle af udkantsområderne. Fiber bliver trådløst via en router, og det er perfekt, hvis i vil være flere på nettet samtidig for for eksempel at downloade.

Internet via kabel tv
Dette er ikke den mest udbredte form for internet, men der kan være en række fordele ved det. Du kan for eksempel spare penge ved at samle dit tv og internet hos samme udbyder. Signalet kommer ind gennem dit tv-signal, og du skal stadig benytte en trådløs router, hvis du vil have en trådløs forbindelse.

Antenne internet
Den mest udbredte form for internet og også den form, mange vil beskrive som den traditionelle. Det er med denne type ikke muligt at få samme mbit i download og upload, men det er dog også de færreste, der har et behov for dette. Signalet kommer ind gennem et telefonstik, og der skal benyttes en trådløs router, hvis der skal være flere online på internettet på en gang.

Mobilt internet
Mobilt internet er en rimelig ny form for internet, og kendetegnet er, at du kan have nettet med rundt via et usb-stik. Det er ideelt, hvis du for eksempel vil arbejde i toget til og fra arbejde. Det bliver mere og mere udbredt i takt med det kræves, at vi hele tiden er tilgængelige. Mobilt internet er i en rivende udvikling og forbindelsen bliver hele tiden bedre. Signalet kan dog godt være svingende i yderområderne, men inde i storbyerne er der ikke nogen problemer.

Spar penge på dit internet

Internet er en oplagt ting at spare penge på, da det betales på abonnement, og der på den måde kan blive flere penge til rådighed hver måned ved at vælge et billigere internet. Vi har gjort det ninternetemt for dig at sammenligne priser på internet ovenfor, hvor du kan se mindstepris, oprettelse og den månedlige pris. Der er stor konkurrence blandt internetudbyderne og derfor er en af de store konkurrenceparametre prisen.

Det ændrer dog ikke på nettet og en 20 mbit forbindelse vil altid være den samme uanset, hvilken udbyder du bruger. Derfor giver det rigtig god mening at vælge ud fra pris. Dog er der ting som god kundeservice og eventuelle tillægsprodukter, der kan være oplagte også at vælge ud fra.

Hvorfor vælge billigt internet?

For mange kan det virke mærkeligt, at decideret at gå efter billigt internet. Der må jo være en grund til, at det er billigt, og hvis der er noget, som man ikke ønsker at gå på kompromis med, så må det være sit internet. Derfor er det også super vigtigt, at du gennemtjekker med andre ting, for at forsikrer dig selv, at den internetudbyder, som du skaffer billigt internet hos, gør det ordentligt. Det kan du gøre på mange måder. Du kan for eksempel gå ind på Trustpilot og finde ud af, hvad andre mennesker synes om den billige internet forbindelse.

Billigt internet kan sagtens være super godt. Der hører bare ikke andre ting med, som for eksempel ting som musik streaming eller andet. Derfor skal du måske selv ud og anskaffe dig disse abonnementer, hvis det er noget, som du ønsker. Det kan være godt for dig, at vælge noget andet internet, hvis du ikke bare vil have en god internetforbindelse, men også en masse andet i dit abonnement.

Desuden er der faktisk penge at spare, hvis du vælger det lidt dyre abonnement, hvis du alligevel skal ud og have diverse abonnementer. Tænk derfor på dette, inden du bare vælger billigt internet, for at få billigt internet.

Dette skal du være opmærksom på, når du vælger billigt internet

Når du vælger billigt internet, skal du som sagt ikke regne med at modtage helt vildt mange ekstra tjenester sammen med dit internet. Det kunne være alt fra streaming tjenester til forskellige magasiner og så videre. Derfor skal du kun vælge billigt internet, hvis du for eksempel er alene. Du kan naturligvis også få relativt billigt internet til familien. Det er dog også kun med en god forbindelse og intet andet.

Når du vælger billigt internet, er det typisk kun i de større byer, men du kan selvfølgelig også få på landet. Der skal du dog lige ringe til internetudbyderen, som kan forsikrer dig om, at du kan få godt og billigt internet, der hvor du er bosat. Hvis du ikke kan dette, skal du naturligvis kigge dig om efter en anden billig men god internetudbyder. Du kan bruger vores oversigt oven for, for at få god inspiration til de internetudbyder, du skal forsøge dig med.

Hvad er billigt internet?

Billigt internet er for mange noget internet, som måske ikke er specielt godt. Det er dog langt fra tilfældet, og faktisk viser det sig, at det er de internetudbydere, som tilbyder billigt internet, som har flest positive anmeldelser på Trustpilot. Derfor er det også oplagt at tro, at det faktisk er dem, som gør det absolut bedst. De har nemlig god kundeservice og ofte også et fremragende produkt. Alle de billige internet udbydere, som vi har linket til ovenfor, har vi alle sammen testet godt og grundigt. Vi har testet deres pris sammenlignet med kvalitet, og derefter har vi opsat de internetudbydere og internetabonnementer, som vi har fundet mest relevante til søgeordet “billigt internet“.

Skal det være billigt?

Typisk er billigt ikke nødvendigvis billigt. Det er dog forudsat, at du har en masse abonnementer hos forskellige streaming tjenester og andre internet services. Hvis du har dette, og du vælger et lidt dyre abonnement, kan du være så heldig, at nogle af dine abonnementer inkluderet i prisen. Derfor vil du faktisk kunne spare rigtigt mange penge, på trods af at dit internetabonnement er i den dyrere ende. Hvis du gerne vil undersøge, hvilke eventuelle abonnementer dit kommende internet indeholder, bør du klikke dig videre til den udbyder, som du ønsker at undersøge nærmere. Som sagt er det typisk i de dyrere abonnementer, at der bliver tillagt en masse tjenester, og derfor skal du formentlig kigge deroppe.

Hvis du kan spare nogle penge, ved at slå det hele sammen hvorfor så ikke gøre det? Desuden kan du samle mange af dine regninger fra internettet hos en udbyder, og det er da også værd at tage med.

Hvilket internet passer til dig?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket internet de vil have mest ud af. Derfor er det da også godt, at der findes så mange forskellige udbydere, som kan tilbyde et hav af forskellige internet. Du kan få alt fra billig internetforbindelse til ting i den lidt dyrere ende. Som sagt er der dog stor forskel på disse. Formentlig vil du have langt mere Mbit i den dyrere end, plus eventuelle tilføjelser. Dermed ikke sagt, at du ikke sagtens kan finde billigt internet med en høj upload og download hastighed.

Sådan finder du det, der passer til dig

Det er super nemt at finde det internet, som passer til dig på Gobredbaand.dk. Vi har nemlig linet en oversigt op over de forskellige internetudbydere. Nu er det blot op til dig at finde det abonnement, som har nogle priser, du kan stå indefor. Derudover skal du også tage stilling til dit behov. Det kan for eksempel være den download hastighed, som internettet men har. Det kan i den grad også være den hastighed, som internettet kan uploade i. Det er meget forskelligt, hvad folk bruger internettet til, og derfor kan du ikke spørge dine venner eller familie om, hvilket internet som du skal købe. Vi anbefaler dig, at du går igennem vores oversigt, og starter fra toppen. Herefter er det bare at gå ned af tabellen indtil du finder et internet, som du synes virker interessant. Du kommer nu ind på deres side, og skal tage stilling til, om det er noget for dig. Hvis ikke det er det, klikker du blot tilbage til vores side og fortsætter hvor du slap.

Så nemt er det, vi håber, at du finder det internet, som du passer til dig!

Sådan virker internet

Når du har bestilt dit internet, vil du hos de fleste udbydere få en gratis router med. Den kommer efter et par dage med posten, og den er rigtig nem at sætte til. Der vil følge en brugsanvisning med, som er god at følge. Kan du ikke finde ud af det, kan du altid ringe til udbyderens support.

Når du har samlet routeren, skal du sætte den til. Har du internet via antenne, skal du sætte routeren i telefonstikket, og har du et mobilt internet, skal du sætte simkortet i routeren. Tænd så internettet og log på fra din computer. Koden vil følge med routeren.

billigt internetUpload og download – hvad er forskellen?

Download
Download er hvor hurtigt du kan streame, downloade filer, hvor hurtigt du kan surfe og så videre. Jo flere mbit du har, jo hurtigere vil det gå.

Upload
Upload betyder, når du selv uploader ting til internettet. Det kan for eksempel være på Facebook, Youtube eller på en hjemmeside. Jo flere mbit du har, jo hurtigere går det.

Hjælpeartikler

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]