Fullrate Internet

Her kan du sammenligne priser på Fullrate internet.

 

Oversigt over Fullrate internet

Der er ingen tvivl om at Fullrate er en af de mest benyttede og mest populære udbydere af internet i Danmark. Vi har her hos Gobredbaand.dk lavet en let og overskuelig oversigt over de forskellige abonnementer fra Fullrate, så du let og hurtigt kan finde det Fullrate internet, der passer bedst til dig og dine behov. I vores oversigt finder du alle de nødvendige informationer som for eksempel pris, hastighed med videre for hver enkelt abonnement, og du kan altså derfor let og hurtigt finde det rette for dig. Kunne du tænke dig at læse mere om Fullrate internet, har vi skrevet en guide på denne side.

Hvad siger kunderne om Fullrate internet?

Inden du investerer i et nyt Fullrate internet, er det naturligvis en god ting at tage hensyn til, hvad de nuværende kunder oplever ved selskabet. Vi har undersøgt dette for dig ved at kigge på deres Trustpilot scorer, hvor Fullrate opnår 6/10. Det er en meget gennemsnitlig rate for internetudbydere, og det er der intet unormalt ved. Kender du nogle, der har internet fra Fullrate lige nu, kan det også være en god idé at tage kontakt til dem også for at høre om deres personlige oplevelser med selskabet.

Læser man deres anmeldelser er det primært deres kundeservice, som kunderne klager over. Enkelte skriver, at den er langsom og kludret. I og med at Fullrate både udbyder internet, TV og mobilabonnementer, kan det være en god idé at gennemgå dette, inden du beslutter dig for at bestille ved Fullrate.

Information om deres abonnementer

fullrate internetGennemgår vi deres abonnementer inden for Fullrate internet, så har du rigtig mange muligheder. Først og fremmest så leverer Fullrate en rigtig stærkt forbindelse, og har generelt abonnementer hvor du får en rigtig god upload og downloadhastighed. Selv i de mindste pakker, er der en relativ høj forbindelse, hvis vi sammenligner med andre internetudbydere. Det er altså muligt at finde en løsning hos Fullrate, uanset hvad dine behov er. Ønsker du at samle din TV pakke, dit mobilabonnement og dit internet hos dem, er der også rig mulighed for dette, og så samtidig at spare penge ved det.

Inden du vælger dit nye Fullrate internet, bør du altid overveje, hvad dine behov er. Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor mange der skal bruge internettet, samt hvad det skal bruges til. Skal flere streame, eller er det blot dig, der skal bruge internettet til surfing, tjekke mails og så videre? Det er vigtigt at overveje dette, da data generelt er noget af det, der er med til at hæve prisen på et internetabonnement. Selvom Fullrate har en rigtig god dækning, er det også en god ting at tjekke op på dette, hvis du er bosat i et udkantsområde. Det er dog generelt ikke et problem, men har du oplevet problemer hos en anden udbyder eller kender du nogle, der har, så er det altid en god idé at spørge dem.

Ønsker du at sammenligne internet fra forskellige udbydere, kan du klikke på nedenstående knap og komme videre til vores samlede oversigt.

Sammenlign internet