Hiper Internet

Her kan du sammenligne priser på Hiper internet.

 

Sammenlign Hiper internet her

Her på siden kan du sammenligne de forskellige internetabonnementer fra selskabet Hiper. De har rigtig mange forskellige abonnementer og er en relativ ny spiller på det danske marked inden for internet. Derfor har vi samlet alt Hiper internet i vores oversigt oven for, hvor du kan nemt og hurtigt kan få den nødvendige information omkring de forskellige pakker. Du finder blandt info omkring signalet, prisen, binding, mindsteprisen og meget mere.

Kort sagt så er det alt den information, som du behøver for at træffe beslutning om, hvilket Hiper internet, du gerne vil bestille. Vil du i stedet gerne have en samlet oversigt over de forskellige udbydere i Danmark, så kan du klikke på knappen nederst på denne side og komme videre til vores komplette oversigt. Ønsker du at læse lidt mere om fordelene ved Hiper samt vide lidt mere om selskabet, har vi skrevet en guide under dette afsnit.

Ved Hiper internet får du

hiper internetHiper er en internetudbyder, der ønsker at gøre markedet inden for internet mere simpelt. Noget som firmaet er kendt for er at levere en rigtig høj hastighed til en lav pris. Prisen på Hiper internet er skarp, og det er den også, selvom du får en lav hastighed. Hos Hiper fungerer det nemlig på den måde, at du ikke er garanteret nogen bestemt hastighed. Du kan via linket i vores oversigt ovenfor indtaste din adresse og se, hvilken hastighed du kan forvente.

Der er i deres abonnementer generelt en rigtig god upload og download hastighed. Det er noget af det billigste internet på markedet, men igen kommer problemet med, at du ikke helt kan forvente at få 100 mbit, hvis det er det, du bestiller. Dette bør dog ikke være et problem, hvis du bor i en af de større byer i Danmark.

Når du bestiller Hiper internet, skal du være opmærksom på, at der er 6 måneder binding på deres abonnementer. Finder du derfor en anden udbyder, der har et godt tilbud, kan du altså ikke bare lige skifte. Det er værd at overveje, om du er villig til dette. Der er ofte mange gode tilbud på internet fra de danske udbydere, og derfor kan binding godt være en ulempe. Ønsker du dog at have den samme stabile udbyder, er bindingen ikke så vigtig.

Kigger vi på Trutpilot anmeldelserne fra Hiper, er de en af de internetudbydere, der har de absolut bedste bedømmelser. Der er derfor ikke som sådan noget at frygte ved at vælge dem, ud over at der kan være lidt variation i forbindelsen afhængig af, hvor du er bosat. Som nævnt så er dette som regel ofte ikke et problem i de større byer. Det kan mere være et problem, hvis du er bosat i et yderområde, hvor forbindelsen kan være ringere. Kender du nogle nær dig med Hiper, kan det også være en idé at høre dem om deres erfaringer.

Ønsker du derimod at sammenligne priser fra alle internetudbydere, kan du klikke på nedenstående knap og komme til vores komplette oversigt over internet i Danmark fra de bedste udbydere på markedet.

Sammenlign internet