Telenor Internet

Her kan du sammenligne priser på Telenor internet.

Find dit Telenor internet her

Her hos Gobredbaand.dk har vi lavet en let og overskuelig oversigt over internet fra selskabet Telenor. Det kan ofte godt være svært at overskue de forskellige abonnementer, fordi der er så mange forskellige muligheder og så mange forskellige udbydere. Derfor har vi delt udbyderne op, så du lettere kan overskue internet fra alle de forskellige. Ønsker du at sammenligne alle former for internet, har vi også en oversigt, hvor du kan gøre dette. Du finder en knap til denne side i bunden af denne side. Neden for kan du læse mere om Telenor internet samt få nogle gode råd til valg af internet.

Hvorfor vælge Telenor internet

telenor internetDer er mange forskellige udbydere af internet derude men hvorfor lige vælge Telenor internet? Først og fremmest så er Telenor en rigtig stor virksomhed, og det betyder også, at de har et rigtig godt netværk i Danmark med en god dækning. Ønsker du at samle alle dine forskellige abonnementer – for eksempel internet og mobil, så kan du med fordel gøre dette ved Telenor.

Vælger du nemlig at købe internet ved dem, får du hele 2 gratis mobilabonnementer fra dem med i dit køb. Har du ikke noget i mod at have begge ting hos den samme udbyder, kan det altså være en rigtig god idé. Ønsker du en TV-pakke ved dem, kan der være yderligere penge at spare.

Noget af det som Telenor også satser stærkt på er familieabonnementer. De har for eksempel rabat, hvis hele familien vælger at samle sine abonnementer ved dem.

Noget af det, som der kendetegner Telenor er en generelt høj hastighed selv på de mindre internet pakker.

I og med at Telenor er et rigtig stort selskab, så har de også et bredt udvalg af abonnementer, og det er derfor let at finde et abonnement, der passer til dine behov. Uanset om du har brug for en høj downloadhastighed eller en høj uploadhastighed, så har Telenor helt sikkert en internetforbindelse, der passer til dig. Tænk også over, hvor mange i skal være på Jeres Telenor internet af gangen, da det også har noget at sige i forhold til, hvilken løsning i/du bør vælge.

Hvad siger kunderne

Selvom det hele lyder godt, så er der nogle ting, som du skal være opmærksom på ved Telenor. De har nemlig rigtig dårlige anmeldelser på servicen Trustpilot, hvor man kan anmelde virksomheder, man har handlet med. De er uden sammenligning det selskab, der har de dårligste anmeldelser, og deres score er på lave 2,9 ud af 10. Det er rigtig lavt sammenlignet med andre udbydere, der gennemsnitligt ligger på omkring en score på 6/10. Læser man dem igennem, så er det emner som dårlig kundeservice.

Det er dog vigtigt, at man altid læser sådanne anmeldelser med et gran salt, da dårligere kunder har større tendens til at dele deres købsoplevelse med andre. 2,9 er dog en rigtig lav score, og derfor bør alarmklokkerne ringe. Kender du nogle i din omgangskreds, der har Telenor, kan du eventuelt kontakte dem for at høre om deres oplevelser. På Trustpilot anbefaler vi samtidig at læse de anmeldelser, der handler om Telenor internet.

Du kan også sammenligne internet fra alle udbydere. Klik på nedenstående knap og kom videre til vores samlede oversigt!

Sammenlign internet