YouSee internet

Internet hos TDC som nu hedder Yousee, kan være en rigtig god fornøjelse. Yousee er en af de absolut største på markedet, og derfor også en go-to for rigtigt mange danskere. Ikke desto mindre kan deres hjemmeside virke lidt uoverskueligt, og derfor har vi lavet denne artikel, som skal hjælpe dig på vej.

Grundet deres størrelse har de også muligheden for at smide fede fordele oven i dit abonnement. Du har for eksempel adgang til Yousee Play, hvis du har internet hos Yousee.

Hvad siger kunderne?

Et stort problem YouSee umiddelbart har er, at de har overvejende negative anmeldelser på Trustpilot. Det er klart, at Trustpilot betyder meget for Yousee, netop fordi de er så store, og der er så mange potentielle konkurrenter, som kunne være relevant for dig, at benytte sig af i stedet. Yousee har en score 4,9/10, hvilket egentlig er O.K taget i betragtning af de andre internetudbydere i Danmark. Yousee er heller ikke lige frem nogle af de billigste, så derfor kan det være oplagt for dig, at kigge dig om efter andre internetudbydere. Her kan du sammenligne priser på internetudbydere i Danmark:

Sammenlign internet  

Det gode ved YouSee internet er dog, at de som sagt er kæmpe store i Danmark, og det gør, at de har en masse services, som du får smidt oven i hatten.

Internet abonnementer hos Yousee

yousee internetDer er som udgangspunkt 4 forskellige internet abonnementer, som du kan vælge imellem hos Yousee. Som du kan se er pris forskellen imellem de forskellige abonnementer, forholdsvis lille, og det betyder, at du kan lige nøjagtigt det abonnement, som passer til dig. Typisk vil du naturligvis vælge de store pakker, hvis du har et stort forbrug af internet, eller hvis i blot er mange, som benytter jer af det samme internet. Hvis du vælger det helt store abonnement, vil der i langt de fleste tilfælde være nok Mbit til større familier og mindre kontoer. Derfor er YouSee internet oplagt til at benytte sig af i disse tilfælde.

Vi håber, du vil benytte dig af vores data feed til at finde det rigtige internet, som passer til dig.