Internetudbydere

telia logo Læs mere her GÅ TIL UDBYDER   
Kviknet logo Læs mere her GÅ TIL UDBYDER   
Yousee logo Læs mere her GÅ TIL UDBYDER   
Fullrate logo Læs mere her GÅ TIL UDBYDER   
telenor logo Læs mere her GÅ TIL UDBYDER   
hiper logo Læs mere her GÅ TIL UDBYDER   

Vi har her hos Gobredband.dk samlet alle de bedste danske internetudbydere. Det er ikke den komplette liste. Dette skyldes at vi har undladt at medtage en række mindre udbydere af bredbånd og mobilt bredbånd.

De udbydere vi har medtaget her på listen dækker hele landet – enkelte med få undtagelser. Ønsker du at læse mere omkring de forskellige udbydere, anbefaler vi, at du klikker dig ind på hver enkelt udbyder for at læse mere om de specifikke krav. Ønsker du at se nærmere på de forskellige abonnementer, anbefaler vi, at du bruger vores oversigt over bredbånd og mobilt bredbånd. Husk at du hos nogle internetudbydere skal have kabel TV for at kunne modtage internet hos dem.

Mange internetudbydere skaber stor konkurrence

internetudbydereDer er efterhånden mange internetudbydere på det danske marked, og det er med til at skabe en stor uigennemsigtighed i markedet. Det kan som forbruger godt være svært at finde hoved og hale i, hvilket bredbånd man skal vælge, da der er så mange om buddet. Men de mange udbydere er også med til at sænke priserne på bredbånd og internet, da de konkurrerer med hinanden om at vinde kunderne. Derfor vil du opleve, at du i langt de fleste tilfælde kan få billigere internet, end du måske lige tror.

Vi ønsker her hos Gobredbaand.dk at gøre det lettere for dig at finde den rette internetudbyder, og derfor har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste internetudbydere og abonnementer på det danske marked. Du finder blandt andet information omkring priser, hastighed, binding med videre. Kort sagt alt den information, som du har brug for for at kunne træffe beslutning om, hvilken internetudbyder du gerne vil vælge. Vores oversigt opdateres dagligt.

Gode råd inden valg af internetudbyder

Der er mange internetudbydere i Danmark, og derfor kan det godt være svært at vælge, hvilken udbyder man ønsker som sin nye internetudbyder. Det kan være nemt at lade sig lokke af et godt tilbud eller blive fristet af en telefonsælger. Det er dog altid godt at være en smule forbeholden. Du bør nemlig altid sikre dig, at det bredbånd, du er ved at skifte til nu også lever op til de behov, som du har til bredbånd og til en internetudbyder. Tænk over hvad dine behov er, og hvad du ønsker at bruge dit internet til. Skal du streame mange film, eller er det blot til surfing?

Find en internetudbyder med et bredbåndsabonnement, der dækker dine behov. Det kan være en god idé at finde frem til, hvad dit tidligere forbrug har ligget på. Det kan du gøre på forskellige måder. Først og fremmest kan du kigge på dine gamle regninger for at finde ud af, hvor meget internet du har brugt. Ofte vil du også kunne logge ind på din udbyders hjemmeside for at se dine regninger og en oversigt over dit forbrug.

Når du har fundet dine behov, skal du finde din nye internetudbyder. Til dette har vi lavet en nem og overskuelig sammenligning, hvor du kan sammenligne forskellige udbydere af bredbånd med hinanden. Du kan let og hurtigt få et overblik over, hvad de forskellige abonnementer indeholder, samt hvad prisen er. Når du har fundet dit nye internet, kan du gå direkte til bestillingen af dette. Du finder oversigten via nedenstående knap.

GÅ TIL SAMMENLIGNING