Mobilt Bredbånd – 1 GB

mobilt-bredbånd-1-GBMobilt bredbånd 1 GB data er en af de laveste forbindelse, du kan. Den er derfor ikke idéel, hvis du bruger internettet dagligt. Den er derimod rigtig fin, hvis du blot skal bruge det et par gange ugentligt. Det er ikke en forbindelse, du kan bruge til at streame film i store mængder, og derfor er den perfekt til dig, hvis du blot surfer lidt på nettet, tjekker e-mails og lignende. Hvis du kan genkende ovenstående, så kunne mobilt bredbånd med 1 GB i forbindelse godt være den rette løsning for dig.

   Sammenlign mobilt bredbånd

Hvornår er 1 GB det rette valg?

Du skal vælge mobilt bredbånd med 1 GB data, hvis du bruger internettet til at surfe rundt, tjekke mails, netbank og lignende et par gange ugentligt. 1 GB er ikke meget data, og derfor kan forbindelsen ikke bruges til at streame film, serier og så videre. Er du derfor dagligt på internettet, skal du op i en større forbindelse.

Har du brug for at have internet med dig af og til, så kan denne forbindelse være en rigtig god løsning for dig, da den er transportabel og nem at have med rundt. Ofte vil det blot være et USB stik, du skal bruge for at komme på. Denne forbindelse er typisk idéel for lidt ældre personer, der ikke har et stort forbrug af internettet. Som tommelfingerregel kan man sige, at 1 GB er godt for dig, hvis du ikke bruger nettet i mere end 4-6 timer månedligt.

Hvad koster mobilt bredbånd 1 GB?

Prisen for mobilt bredbånd 1 GB data vil ofte starte ved 30 kr. Der er mange udbydere i markedet, og det kan derfor godt virke lidt uoverskueligt at skulle i gang med at finde sit nye abonnement. Dette vil vi meget gerne hjælpe dig med, og derfor har vi lavet en oversigt, hvor du kan sammenligne priser på mobilt bredbånd med 1 GB data. Du kan via nedenstående knap komme videre til vores oversigt over mobilt bredbånd fra de bedste udbydere på det danske marked.

   Sammenlign mobilt bredbånd