Call me mobilt bredbånd

Her får du en oversigt over de bedste priser på Callme mobilt bredbånd.

Download Data Oprettelse Binding Pris per måned
call-me-logo 12 Mbit.
download
GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 68 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
call-me-logo 12 Mbit.
download
GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 58 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
call-me-logo 12 Mbit.
download
GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 108 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
call-me-logo 12 Mbit.
download
15 GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 138 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
call-me-logo 12 Mbit.
download
40 GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 178 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   

Find Callme mobilt bredbånd her!

Vi har gjort det nemt for dig, at finde mobilt bredbånd hos Callme. Vi har nemlig sammenlignet de forskellige valg af abonnement, som du har, hvis du køber mobilt bredbånd hos Callme. Herefter er det sådan set bare op til dig, at finde det abonnement, som du synes bedst om. Som du kan se starter Callmes mobilt bredbånd abonnementer fra helt ned til 68 kroner om måneden! Her er der dog kun 6 GB med, og det betyder, at du ikke kan bruge dit mobile bredbånd så meget, før der ikke er mere data tilbage. Typisk vil man jo sige, at du altid bare kan tanke op, men som regel bliver der lagt ekstra gebyrer på, hvis du gør dette. Så derfor anbefales det, at du finder det abonnement, som passer til den mængde af data, som du estimerer du kommer til at bruge.

Indhold i abonnementerne

Når du køber mobilt bredbånd hos Callme, er der heldigvis en masse forskellige abonnementer, du kan vælge imellem. Som sagt starter deres mobile bredbånd fra 68 kroner, så går strækker det sig helt op til 178 kroner. Det er den dyreste pakke, og faktisk får du ekstremt meget data for pengene. 40GB er mere, end langt de fleste ville komme til at bruge. Hvis i er mere end to, som skal bruges bredbåndet, kan det dog være oplagt at kigge jer om efter en anden udbyder, eller også købe flere abonnementer som i hvert fald er en mulighed også.

  • Priserne starter fra 68 kroner
  • 0 kroner i oprettelse
  • God Mbit taget i betragtning det er et mobilt bredbånd
  • Fair GB til rådighed for prisen

Det gode ved Callme mobilt bredbånd er, at de har et utroligt godt netværk i hele Danmark. Det betyder, at du altid kan få adgang til internettet, når du er på farten. For at dele dit internet med andre, kræver det dog, at du har et ekstra datakort til rådighed.

Support hos Callme mobilt bredbånd

callme mobilt bredbånd

Der er altid super god support hos Callme mobilt bredbånd. Det vil sige, at du altid kan ringe til Callme for at få support til dit mobile bredbånd. Desuden betyder det også, at hvis du har problemer med det, kan du altid få en rigtig brugervenlig og kompetent supporter i røret. Det er altid rart at vide at man kan ringe efter hjælp, nu hvor man er på farten. Du kender det sikkert selv fra andre situationer, hvor man står midt i noget rigtig vigtigt, og elektronikken bare ikke virker. Det forsøger Callme mobilt bredbånd at undgå, koste hvad det koste vil!

Alle elsker mobilt bredbånd hos Callme

Callme er helt sikkert dem, som har de bedste Trustpilot anmeldelser, når det kommer til mobilt bredbånd. De har generelt set rigtigt gode anmeldelser på alle deres produkter, og deres kunder er helt vilde med, at deres kundeservice og ikke mindst produkt er i toppen fuldstændig ligegyldigt, hvor og hvornår de skal bruge deres mobile bredbånd. Derudover er der også nogle klager, som lyder på at de har modtaget gebyrer for noget, som de ikke har kendt til.

Callme mobilt bredbånd har fået hele 8,7/10 på Trustpilot