CBB mobilt bredbånd

Her på siden kan du sammenligne CBB mobilt bredbånd.

Download Data Oprettelse Binding Pris per måned
cbb logo 71 Mbit/s
download
15 GB 1 kr.
i oprettelse
mdr. 129 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
cbb logo 71 Mbit/s
download
GB 1 kr.
i oprettelse
mdr. 59 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
cbb logo 71 Mbit/s
download
50 GB 1 kr.
i oprettelse
mdr. 189 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
cbb logo 71 Mbit/s
download
150 GB 1 kr.
i oprettelse
mdr. 299 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   

Oversigt over CBB mobilt bredbånd

Vi har samlet alle CBB mobilt bredbånd abonnementer i en nem og overskuelig oversigt, hvor du kan sammenligne de forskellige abonnementer ud fra pris og indhold. Når man skal bruge mobilt bredbånd, kan markedet godt virke meget uoverskueligt, da der er så mange udbydere. CBB er en af de større udbydere på markedet, og derfor har vi valgt at samle alle deres mobile bredbånd på denne side. I vores oversigt får du information om hastigheden, antal GB, binding, pris for oprettelse samt den månedlige pris. Når du har fundet det abonnement, du godt kunne tænke dig, kan du med det samme klikke dig videre til CBB’s hjemmeside, hvor du kan færdiggøre din bestilling.

CBB’s abonnementer

cbb mobilt bredbåndCBB er et anerkendt lavprisselskab i Danmark, der både tilbyder mobilabonnementer og mobilt bredbånd. Vi har her på siden taget et nærmere blik på deres abonnementer inden for mobilt bredbånd. CBB har mobilt bredbånd i alle kategorier, og de har abonnementer, der dækker ethvert behov. Datamængden variere 5GB til 150GB, hvorfor du altså kan finde et abonnement, uanset hvor meget du bruger internettet.

En af de helt store fordele ved CBB mobilt bredbånd er, at der ikke er nogen bindingsperiode på, og så koster det samtidig kun 1 krone i oprettelse. Inden for mobilt bredbånd, er det meget almindeligt, at der er en bindingsperiode på 6 måneder.

CBB kører på Telenors netværk, hvilket giver dig en rigtig god 3G dækning. Dette er en af de bedste forbindelser i hele Danmark. Forbindelse er nemlig slået sammen af de to store selskaber Telenor og Telia. Bor du i et yderområde, anbefaler vi, at du tager et kig på dækningskortet på CBB’s hjemmeside.

Hvad mener kunderne?

Inden du vælger at bestille et CBB mobilt bredbånd, er det altid en god idé at tjekke op på, hvad de nuværende kunder mener om at have sit mobile bredbånd ved CBB. Det har vi gjort for dig, og vi har blandt andet kastet et blik på deres Trustpilot side. Trustpilot er en hjemmeside, hvor forbrugere kan anmelde deres købsoplevelse hos virksomheder.

På Trustpilot scorer CBB 8,9, hvilket er en imponerende score, hvis man sammenligner med andre teleselskaber i landet. Mange taler godt om CBB i forbindelse med hurtig levering, god kundeservice og lignende. Der er dog også enkelte, der oplever problemer med deres dækning, og derfor anbefaler vi atter engang, at du tjekker deres dækningskort, såfremt du bor i et yderområde. Det er ikke noget problem i de større byer.

Et godt tip inden køb af CBB mobilt bredbånd

Inden du beslutter dig for at købe et CBB mobilt bredbånd, bør du kaste et blik på dit forbrug. Det kan nemlig være, at du ikke bruger så meget data, som du måske lige går at tror. Det kan være svært at vurdere, hvor meget data man bruger, og derfor vælger mange blot det første og bedste abonnement. Det er dog ikke altid, at man få valgt rigtigt, og i værste tilfælde betaler man for noget, som man ikke bruger. Derfor bør du tage stilling til dine vaner på internettet. Streamer du mange serier og film, eller surfer du blot rundt på nettet, tjekker og sender e-mails og så videre? Hvor mange skal i være på det mobile bredbånd? Når du har taget stilling til dette, har du en bedre rettesnor for, hvilket mobile bredbånd, du bør vælge.

Har du haft mobilt bredbånd før, kan du alternativt kaste et blik på dine forrige regninger og se, hvor meget du egentlig har brugt i data. Så er du helt sikker på, at du ikke kommer til at betale for noget, som du ikke bruger, og du får heller ikke valgt et CBB mobilt bredbånd med en for lav datamængde. Når du har fundet det rette bredbånd for dig, kan du komme direkte til bestillingen via vores ovenstående oversigt, hvor du kan klikke “bestil nu”. Du sendes nu trygt og sikkert videre til CBB’s hjemmeside.