Oister mobilt bredbånd

Her på siden kan du sammenligne Oister mobilt bredbånd.

Download Data Oprettelse Binding Pris per måned
oister-logo 35 Mbit/s
download
GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 29 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
oister-logo 35 Mbit/s
download
GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 49 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
oister-logo 35 Mbit.
download
50 GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 169 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
oister-logo 35 Mbit.
download
10 GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 89 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
oister-logo 35 Mbit/s
download
100 GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 199 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   
oister-logo 35 Mbit/s
download
200 GB 0 kr.
i oprettelse
mdr. 279 kr.
per måned
GÅ TIL UDBYDER   

Find Oister mobilt bredbånd her

Skal du bruge Oister mobilt bredbånd, så er du landet på den helt rette hjemmeside. Her på Gobredbaand.dk kan du nemlig sammenligne de forskellige mobilt bredbånd abonnementer fra Oister. Vi har samlet alle de forskellige abonnementer fra Oister i en nem og overskuelig guide, hvor du finder alle de informationer, du har behov, når du skal træffe beslutning om, hvilket mobilt bredbånd fra Oister, du godt kunne tænke dig. Ønsker du at vide lidt mere om Oister som internetudbyder, og vil du gerne læse mere om, hvad kunderne siger om Oister? Så har vi skrevet en guide om Oister nedenfor. 

Kort om Oister

oister-logoOister er faktisk et teleselskab, der begyndte med at sælge mobilt bredbånd som det eneste i sortimentekabert tilbage i 2008. I 2010 besluttede de sig dog for at indlemme mobilabonnementer i deres sortiment. I dag er mobilt bredbånd dog stadig en stor del af sortimentet hos Oister, og du har mulighed for at få 6 forskellige abonnementer, som vi har beskrevet i vores oversigt oven for. Her får du blandt andet information omkring Mbit, antal GB og prisen per måned. Når du bestiller et mobilt bredbånd fra Oister, er du sikret en rigtig god forbindelse. De kører nemlig på 3’s netværk. Det er at de selskaber i Danmark, der har det bedste rygte, når det kommer til dækning. Vi anbefaler dog alligevel altid at tage et kig på deres dækningskort, så du er sikret, at der også er dækning i de områder, hvor du kommer. Det ville være ærgerligt at have investeret i et mobilt bredbånd fra Oister, hvis der ikke er dækning i dit område.

Hvad siger kunderne?

For at give dig et bedre indblik i, hvad de nuværende kunder mener om Oister, har vi været forbi deres Trustpilot profil. Trustpilot er en hjemmeside, hvor kunder kan give en anmeldelse af forskellige virksomheder. Oister er klart en af de internetudbydere, der scorer den højeste score på Trustpilot. De scorer pt. 6,9 stjerner ud af 10 på Trustpilot. Kigger man anmeldelserne igennem, så er der en del kunder, der har været utilfredse med, at kundeservicen ofte holdet lukket. Ser man bort fra dette, så er der generelt rigtig mange, der er glade og tilfredse med Oister som internetudbyder, og det forklarer også den relativt pæne score sammenlignet med andre udbydere.

Gode råd inden valg af Oister mobilt bredbånd

Inden du skal vælge et Oister mobilt bredbånd, er der nogle ting, du bør overveje først. Inden du vælger et abonnement, som du tror passer perfekt til dig, bør du tænke dig om en ekstra gang. Gør dig nogle tanker omkring, hvor meget du ønsker at bruge det mobile bredbånd, og se på hvilke behov du har. Skal du for eksempel bruge dit mobile bredbånd til at streame mange film eller serier, eller skal du blot surfe rundt på nettet, tjekke mails og lignende? Gør dig nogle tanker omkring dette, inden du investerer i et bredbånd, så du er sikret, at du ikke vælger et abonnement med enten for lidt eller for meget data. Når du har dit behov, kan du altid nemt og hurtigt finde et abonnement fra Oister, der passer til dine behov.

Se også CBB mobilt bredbånd.