Telia mobilt bredbånd

Her på siden kan du sammenligne Telia mobilt bredbånd.

Download Data Oprettelse Binding Pris per måned
logo telia 71 Mbit/s
download
GB 99 kr.
i oprettelse
6 mdr. 99 kr.
per måned
BESTIL NU   
logo telia 71 Mbit.
download
30 GB 99 kr.
i oprettelse
mdr. 199 kr.
per måned
BESTIL NU   
logo telia 71 Mbit.
download
100 GB 99 kr.
i oprettelse
mdr. 299 kr.
per måned
BESTIL NU   
logo telia 71 Mbit.
download
500 GB 99 kr.
i oprettelse
mdr. 399 kr.
per måned
BESTIL NU   

Find Telia mobilt bredbånd her

Vi har samlet alle Telia mobilt bredbånd her i en overskuelig oversigt, hvor du let og hurtigt kan finde det mobile bredbånd fra Telia, der passer bedst til dine behov. Markedet inden for mobilt bredbånd kan godt virke lidt uoverskueligt, i og med at der er så mange udbydere. Dette skaber en hvis uigennemsigtighed i priser. Det er denne uigennemsigtighed, som vi her på Gobredbaand.dk ønsker at afhjælpe ved hjælp af vores oversigt. I oversigten får du den nødvendige information, som du har behov for, når du skal vælge dit nye bredbånd. Du finder blandt andet information omkring priser, binding, oprettelse, downloadhastighed og GB. Når du har fundet frem til det Telia mobilt bredbånd, som du gerne vil bestille, kan du klikke dig direkte videre til Telias hjemmeside, hvor du kan færdiggøre din bestilling. Ønsker du at læse mere omkring, hvilket selskab Telia er, så kan du læse mere nedenfor.

Indhold i pakkerne

Hos Telia har du mulighed for at købe 4 forskellige pakker mobilt bredbånd. Forskellen i de forskellige abonnementer er relativt stor, og derfor kan du altså finde et abonnement uanset dine behov. Fælles for alle bredbåndene er, at de kører på 4G. Datamængden strækker sig fra helt ned til 5GB og helt op til 500GB. I de 3 største pakker, har du mulighed for at få 1 eller 2 streamingtjenester med i dit abonnement. Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem Storytel, HBO, Spotify og Telia TV. Du får altså ikke kun Telia mobilt bredbånd men også ekstra ydelser, hvor du enten kan læse e-bøger, høre musik eller se film og serier. Priserne på Telia mobilt bredbånd strækker sig fra 99 kr. pr. måned for det mindste abonnement og op til 399 kr. pr. måned for den største løsning. Vi har nedenfor skrevet nogle af de vigtigste ting, du skal vide om mobilt bredbånd hos Telia.

  • 5GB-500GB
  • Priser fra 99-399 kr. per måned
  • Mulighed for at tilvælge: Spotify, HBO, Telia TV, Storytel og Roam like home.
  • Mulighed for at surfe løs i Danmark, Norden og Europa

Med Telia mobilt bredbånd kan du dele dit internet med andre, hvis du har et ekstra datakort, ligesom du også kan få mobilt bredbånd til bilen, computeren og hvor du har lyst.

Support hos Telia

telia mobilt bredbåndDer er ingen tvivl om, at Telia går højt op i deres kundeservice og generelt at pleje deres kunder. Det er muligt at komme i kontakt med Telia telefonisk indtil kl. 16 i hverdagene. Dog har den tekniske support åbent frem til kl. 20, og den har også åbent i weekenderne. Telia er dog blandt firstmovers inden for kundeservice, og har du Telia mobilt bredbånd, har du mulighed for at få hjælp på Telias Facebook side, hvor de tilbyder kundeservice. Det er muligt at få hjælp på Facebook indtil kl. 20 i weekenderne og 21 i hverdagene.

Kigger man på Telias Trustpilot, får de en bedømmelse på 5,3 stjerner ud af 10. Det er i mellemlejet inden for udbydere af mobilt bredbånd. Det er vigtigt, at man tager sådanne anmeldelser med et gran salt, da utilfredse kunder anmelder oftere end de tilfredse. Noget af det, som Telia får meget ros for, er deres stabile internetforbindelse.

Gode råd inden valg af mobilt bredbånd

Inden du vælger hvilket Telia mobilt bredbånd, du gerne vil købe, er det altid en god idé at overveje, hvad dit behov egentlig er. På denne måde undgår du, at du ikke bestiller et abonnement med enten for lidt eller for meget data. Der er ingen grund til at betale for noget, som du alligevel ikke gør brug. Derfor bør du overveje, hvad du ønsker at bruge dit mobile bredbånd fra Telia til.

Skal du blot surfe på internettet, eller skal du også streame film og serier? Dette skal du overveje, da der er stor forskel på, hvor meget data du bruger på de forskellige ting. Når du har styr på dette, kan du bruge vores oversigt oven for og finde det Telia mobile bredbånd, som du gerne vil bestille. Du kan klikke dig direkte videre til Telias hjemmeside via knappen “Bestil nu”.