DSB dropper tilbud om bedre netværk

bedre-internet-i-togeneDer mange pendlere i Danmark, og derfor er der også mange, der gør brug af internet i toget. Men om der kommer til at være signal i fremtiden på de danske togstrækninger er dog usikkert. På nogle vil der nok, på andre vil der ikke.

Dette er noget, som DSB gerne vil gøre noget ved, men hvornår ved de ikke. De har nemlig netop aflyst et udbud, der skulle være med til at sikre WiFi i de danske toge og på de danske stationer.

DSB takkede nej til et udbud grundet en for høj pris. De valgte derfor ikke at slå til, da de ikke fik det løft i kvaliteten, som de ønskede.

Det er noget som en mængde af de danske politikere er utilfredse med, da de gerne havde set denne ændring komme. Nu bliver der i stedet foreslået en signalforstærker. DSB ønsker at gøre noget ved dette, men hvornår det bliver, ved de ikke helt sikkert. Det er nemlig en kompliceret sag. Der afventes nu, at fire mobilselskaber i samarbejde med Banedanmark sætter gang i et projekt, der skal sikre bedre forbindelse. Ingen ved dog, hvornår dette går i gang.